Eventos

· 15 de Septiembre. III Feria Animalista de Mataró. Organizada por SOS Animals Maresme

 
Stand de los voluntarios de la Protectora. Nuestros voluntarios tendrán dispuesta un stand lleno de cositas para vender y recaudar fondos para los animales del los refugios. ¡Además habrá maquillaje para los más pequeños! Podéis ver el cartel presionando aquí
Día: 15 de septiembre de 10 a 20h
Lugar: Espacio ferial del nuevo parque central de Mataró.
 

· 28 de Septiembre. III Feria Animalista de Barberà del Vallès. Organizada por ARCA-Barberà

 
Stand de los voluntarios de la Protectora. Nuestros voluntarios tendrán dispuesta un stand lleno de cositas para vender y recaudar fondos para los animales del los refugios. ¡Además habrá maquillaje para los más pequeños!  Podéis ver el cartel presionando aquí
Día: 28 de septiembre de 10 a 20h
Lugar: Espacio parque can Serra de Barberà del Vallès.

 

· 29 de Septembre. VIII Feria Animalista de Calella. Organizada por ADIAP (Asociación Defensa Animal y Ayuda a Protectoras)

 
Stand de los voluntarios de la Protectora. Nuestros voluntarios tendrán dispuesta un stand lleno de cositas para vender y recaudar fondos para los animales del los refugios. ¡Además habrá maquillaje para los más pequeños! 
Día: 29 de septiembre de 9 a 20h
Lugar: Passeig Manuel Puigvert (Passeig de mar) de Calella de Mar.
 
_____________________
 
  • 8 de juny. FIRA ANUAL DE VEU ANIMAL A SANTA COLOMA DE GRAMENET. Desfilada especial dels gossos en adopció del Caacc Barcelonés. A més, diferents xerrades informatives, concurs de mascotes del barri, actuacions i activitats per a nens (pinta-cares..). A més, farem PAELLA POPULAR VEGANA SOLIDÀRIA pel dinar de la festa!!! Us hi esperem a tots!!!
Dia: 8 de juny de 10 a 21h
Lloc: Parc Europa de Santa Coloma de Gramenet
 
  • 27 d'Abril. VIIª EDICIÓ DE LINE-DANCE SOLIDÀRIA AMB ELS ANIMALS ABANDONATS. Una edició més d'aquesta divertida iniciativa de les nostres voluntàries Carme i Lourdes. Una entranyable vetllada amb exhibició de line dance, consumició, pastes per picar, sorteig i ball lliure per només 8€.

Dia: 27 d'abril a les 22h

Lloc: Sala Multiespai, c/Tetuan 51 · Granollers

Venda d'entrades a la mateixa sala, o anticipades al refugi de Cal Pilé i per telèfon: 687956676 (Carme) - 647965988 (Lourdes)

 

  • 27 d'Abril, MATARÓ SHOWTIME'19. Competició interna solidària organitzada per Crossfit Mataró. Competició en benefici dels animals de la protectora: porteu les vostres donacions!

Dia: 27 d'abril de 8 a 17h (de 13 a 15h descans)
Lloc: Crossfit Mataró, c/Abat Escarré, 25.

 

  • 23 d'Abril. PARADES DE ROSES I LLIBRES SOLIDARIS A MATARÓ I A BARCELONA. Com cada any, el dia de Sant Jordi vendrem roses solidàries amb els animals abandonats. Aquest any serem a la Riera de Mataró nº 11. Aquest any, a més a més, tindrem una paradeta de llibres a la Riera de Mataró nº 20.

Les roses tindràn un preu de 5€, i tots els guanys aniran destinats a la cura dels animals dels nostres refugis.

A la parada de llibres, de 10 a 13h i de 16 a 19h, Helena Escoda signarà el seu llibre «Història del gat», una antologia històrica del gat a la nostra societat, que compta amb el pròleg de Clara Busquets, responsable benestar felí de la Fundació.  El 50% de la venta d'aquest llibre és pels animals abandonats de la protectora.

I si sou de Barcelona, els amics de Social Animals, monten una parada de roses solidària amb els nostres animals; la trobareu a Corte Inglès/Diagonal - Pedralbes Centre.

El dia de Sant Jordi regala roses solidàries i llibres solidaris amb els animals abandonats des de Mataró o des de Barcelona! Us hi esperem a tots!

 

  • Del 23 de Març al 4 de Maig. STANDS PER PROMOURE L'ADOPCIÓ. COL·LABORACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ ANIMALISTA LIBERA

· Dia 23 de març. c/Arquitecte Fradera (Badalona). De 17a 20h.

· Dia 30 de març. c/Arquitecte Fradera (Badalona). De 17a 20h.

· Dia 6 d'abril. Plaça de la Vila (Badalona). De 17a 20h.

· Dia 13 d'abril. Plaça de la Vila (Badalona). De 17a 20h.

· Dia 20 d'abril. Plaça de la Vila (Badalona). De 17a 20h.

· Dia 27 d'abril. Passeig de la Rambla, 1 (Badalona). De 17a 20h.

· Dia 4 de maig. Passeig de la Rambla, 1 (Badalona). De 17a 20h.