Necesitamos socios

Si eres de los que piensan que se debe ayudar a los perros y gatos abandonados, una forma de conseguir este reto es haciéndote socio de nuestra protectora. Gracias a una aportación mensual de al menos 5€, nos facilitas un apoyo económico para otorgar una vida digna a los animales que viven en nuestros centros: compra de medicamentos, alimentos, material veterinario, artículos de limpieza... Los socios son la columna vertebral de la protectora y sin ellos no podríamos llevar a término la complicada tarea de mejorar la vida de los perros y gatos que han sufrido el abandono.

Si te quieres hacer socio de la SPAM, por favor, rellena este formulario:

€/mes (mínim 5 €/mes)
Introduïu tots els dígits del vostre compte corrent en format IBAN tots seguits (24 caràcters).

Informació pràctica

  • Els rebuts els girem el dia 1. Si aquest dia és festiu o cap de setmana, el girarem els dies posteriors.
  • Les dates de cobrament de la modalitat de pagament trimestral són l'1 de Gener, l'1 d’Abril, l'1 Juliol i l'1 d’Octubre. Les dates de cobrament de la modalitat de pagament semestral són l'1 de Gener i l'1 de Juliol. La data de cobrament de la modalitat de pagament anual és l'1 de Gener.
  • Si et dones d’alta una vegada iniciat el trimestre/semestre/any, la data de cobrament del rebut serà els dies 1 o 15 del mes (per proximitat a la data d’alta) i es cobraran els mesos de l’any que faltin per l’opció de pagament escollida. A la quota et sumarem la depesa del rebut segons les tarifes bancàries vigents.